Superioran metod ciljanog razbijanja masnih ćelija!

Heksapolarna nehirurška
liposukcija sa laserskim uklanjanjem celulita

Nehirurska liposukcija

Heksapolarni tretman razbijanja masnog tkiva je najsavremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u Vašem obimu na struku, bokovima, butinama, zadnjici, nogama i rukama. Tretmani mršavljenja nehirurškim metodama svima su mnogo prihvatljiviji od operacija i noža, a rezultati su iznad svih očekivanja!

Šta je Heksapolarna nehirurška liposukcija? To je superioran metod ciljanog razbijanja masnih ćelija koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Ova napredna tehnologija (najnovije generacije u odnosu na monopolarne i bipolarne sisteme) precizno fokusira energiju sa svojih šest aplikatora ubrzavajuci molekule tkiva do temperature( 42-44°C+ 640 nm laser) i tako deluju na vezivno tkivo, ćelije masti, smanjenje naslage celulita.

Masnoće se pogađaju na taj način da multipolarna energija deluje na ćelijsku membranu masnih ćelija, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu . Duboko prodirući u kožu, oni ubrzavaju molekule.

Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, a centimetri u obimu se vrlo brzo smanjuju, celulit se redukuje, a koža zateže. Tretmani su bezbedni, neinvazivni i prijatni, a metoda klinički dokazana. Tretmanom koncentracija lokalizovanih masnih naslaga pre svega na stomaku, kukovima, zadnjici i butinama, kao i celulitom zahvaćenih delova tela, postižu se vrlo efikasni i neposredno merljivi rezultati na njihovoj redukciji. Jednako uspešno se koristi i kod žena i kod muškaraca. Procedura traje 30 minuta. Tretmani se rade u vremenskom razmaku od nedelju dana.