Hijaluronski fileri su idealni za sve koji žele da otklone duboke bore sa lica bez operacije

Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Kako starimo naša koža gubi svoju prirodnu elastičnost i možemo primetiti prve bore na njenoj površini. S vremenom bore postaju dublje i pretvaraju se u estetski neprivlačne nabore. Naše lice dobija umoran izgled.

Za efikasnu korekciju bora na licu nije neophodan invazivni estetski zahvat, već se izvršni rezultati mogu postići i nehirurškim metodama tzv. filerima. Najtraženiji i najpopularniji filer je hijaluronska kiselina, koja je sastavni deo ljudskog organizma. Najviše je ima u koži, strukturama oka i omotačima zglobova. Predstavlja potporu kolagenim i ostalim vezivnim vlaknima naših tkiva. Hijaluron je supstanca koja efikasno vezuje vodu čime dodatno hidrira i podmlađuje kožu.

Fileri hijaluronske kiseline se primenjuju kod :

Hijaluronski fileri su idealni za sve koji žele da otklone duboke bore sa lica bez operacije. Hijaluronska kiselina čuva originalni izgled kože tako što privlači na stotine molekula vode, što znači da hrani kožu i daje joj mladalački sjaj.

STYLAGE fileri su kombinacija hijaluronske kiseline i antioksidanasa. Zahvaljujući jedinstvenoj IPN tehnologiji omogućavaju dostizanje prirodnih i krajnje sigurnih rezultata u trajanju od 9 do 12 i vise meseci.

  • popunjavanja površnih kao i dubokih bora (periorbitalne regije, čeone regije)
  • popunjavanje nazolabijalnih bora
  • korekcija usana (povećanje volumena usana, definicija kontura i isticanje ivice usana, peri-oralne bore, rehidratacija usana)
  • povećanje volumena jagodica i jagodične regije
  • dodavanje volumena i svežine (tonusa) kože lica i obraza