Soak off gelovi učvršćuju nokat bez štetnih hemikalija!

IBD Soak off Systems

Soak off system je nova generacija gelova koje nije potrebno turpijati da se skinu s nokta, već se jednostavno otapaju u posebnoj tečnosti i tako ne oštećuju nokat. Ovakva manikir izvodi se samo u salonima gdje je osoblje prošlo profesionalnu edukaciju za njeno izvođenje.

ManikirŠta je Soak off i kako se koristi?

Soak off je nova generacija polupermanentnih gelova čija poroznost omogućuje uklanjanje gela s površine nokta korištenjem hidratantnog rastvarača u samo deset minuta. Nema bolnog turpijanja slojeva gela koja neretko oštećuju i stanjuju ploču prirodnog nokta. Soak off gelovi učvršćuju nokat bez štetnih hemikalija, pospješuju rast noktiju i lagane su teksture, a njihovo sušenje pod UV zracima traje samo tri minuta od trenutka nanošenja. Soak off system je isključivo za profesionalnu upotrebu i nanosi se sa četkicom od prirodne dlake.

Zaboravite debele slojeve gela!

Soak off gelovi ćete obožavati jer on ne žuti, boja se ne skida po ivicama nokta, ne odvaja se od nokta, a on ostaje gladak i sjajan od prvog dana kad ste ga naneli pa sve do dana kada ćete ponoviti postupak. Trajnost soak off-a može iznositi četiri nedelje, a taj period jedino zavisi od brzine rasta vaših noktiju.

Zato možete slobodno ostaviti iza sebe duge nokte s debelim slojem gela. Budite u trendu uređivanja i njege noktiju te revolucionarnom metodom podarite svojim noktima novi i potpuno prirodan izgled!