Lepo oblikovane obrve čine razliku između dobrog i odličnog izgleda!

Oblikovanje obrva

Oblikovanje trepavica

Svaka žena ima svoje stereotipe koji se odnose na njen izgled, to se takođe odnosi i na obrve. Neke žene nikada ne čupaju obrve, dok većina žena koje vode računa o svom izgledu veliku pažnju obliku posvećuju svojim obrvama. Lepo oblikovane obrve daju vašem licu novi izgled, jer uokviruju oči i čine ih vizualno većima. Sa lepim obrvama izgleda ćete mlađe, odmorenije i profinjenije.

Bezoblične i neuredne obrve mogu poništiti rezultat šminkanja koji pokušavate postići. Neretko se dešava da se usled nestručnog oblikovanja obrva dobije sasvim suprotan efekat od željenog .Veoma često možemo videti devojke i žene, koje su pogrešnim (obično preteranim) čupanjem potpuno uništile prirodnu liniju obrva ili još gore, ima slučajeva kada svoje prirodne obrve potpuno uklone pa ih moraju iscrtavati ili tetovirati. Upravo iz ovog razloga, ukoliko niste vešti, oblikovanje svojih obrva trebalo bi da prepustite profesionalcima.


Oblik obrva može jako uticati na celokupni utisak koji ostavljate – od bezopasnog, oštrog, do smirenog ili prestrašenog. Obrvama možete stvoriti svoj upečatljiv izgled, ono što vas čini jedinstvenom. Iako možete izabrati razne oblike, najelegantnije ćete izgledati ako su vam obrve dugačke, čiste i prirodne.

Sam tretman oblikovanja obrva traje od 10-20 minuta, korekcija se vrši u zavisnosti od brzine rasta samih obrva i različita je od osobe do osobe, obično se radi na 3-4 nedelje.