Praktikujte pedikir jednom mesečno i to ne samo iz estetskih već i medicinskih razloga.

Spa pedikir

Spa pedikir

Pedikir se preporučuje jednom mesečno i to ne samo iz estetskih već i medicinskih razloga. Na stopalima koža stari mnogo brže od kože na ostalim delovima tela zbog mnogih spoljašnijih i unutrašnjih uticaja.Ne zapuštajte ih, već ih brižljivo negujte.

Spa tretman stopala koji obuhvata 30 minuta u spa kupci sa infracrvena zracima (IC) koja ima svoju terapeutsku primenu kod : napetosti mišića, hladnih nogu, bolova u zglobovima, reume, artritisa, gihta, sportskih povreda, smetnji u vezi sa cirkulacijom. Tokom tretmana stimuliše se 300 masažnih akopunkturnih taćaka u zoni stopalaputem vibrirajućefunkcije čime se uspostavlja pravilan protok energije u organizmu i well–being.

Rotirajući masažeri za stopala je upotpunjen hidro mlaznicama kao i Jacuzzi sistemom što omogućuje potpunu relaxsaciju nakon napornog dana. Cirkulacija zagrejane vode u kojoj je aromatična so lavande koja ima ima antimikozno i antiseptično dejstvo pored ovog dejstva obezbedice Vam i aromatherapy.

Nakon 30 minuta u spa kupci Vaša stopala biće pripremljena za otklanjanje zadebljanja, sredjivanje zanoktica i nokatne ploče.

Estetski pedikir obuhvata uklanjanje orožalih naslaga, piling, oblikovanje noktiju, tretman zanoktica i masažu stopala.